Streelgereedschap

De strelers voor passiefoefeningen

De vraag die ik vaak via de telefoon krijg is: ‘Louis waar kan ik het streelgereedschap voor haptotantra kopen? Is er een webshop?’ Ik moet deze mensen helaas teleurstellen. Die webshop bestaat slecht in de in de romanflarden op onze site. Het is ons niet gelukt haptotantra in welke markt dan ook te zetten.

Sneupen in diverse winkels

Veel van wat wij gebruiken bij het strelen, werd vroeger gebuikt in het huishouden. Zo is de duster op de afbeelding hieronder, bedoeld om stof te verwijderen uit moeilijk te bereiken plaatsen.

De duster die wij gebuiken als streler.

Het wordt dus sneupen. Bij webshops is er een redelijke kans, dat iets toch niet goed voelt. Ook kan het zijn dat er statische elektriciteit ontstaat, bij het strelen. De fysieke winkel heeft dus onze voorkeur, want dan kunnen we testen op deze aspecten.

Vaak moeten we een streler zelf maken. Zo zijn er dusters of plumeaus met een uitschuifbare steel. We kunnen deze steel dan weer gebruiken voor de struisvogelveer. De haakse bocht moeten we dan zelf maken. Vaak lukt het om iets van plastic boven een gasvlam te buigen. Struisvogelveren kunnen we soms via een zaak voor etalagebenodigdheden bemachtigen. Koop gelijk een hele bos, zodat je de beste veer kunt uitzoeken!

Streelhandschoenen kunnen we soms vinden in een autoshop. Ze worden normaal gebruikt bij het uitwrijven van de waslaag. Ook hier dienen we te testen, hoe de desbetreffende handschoen overkomt op de naakte huid. Verder kunnen we handschoenen maken van kunstvacht. Is kunstvacht niet aan de rol te koop, dan zijn er nog overtrekken voor modieuze kussens verkrijgbaar. Met modetrends mee zijn er ook in diverse varianten van kunstvacht. Met wat handigheid maken we hiervan, zelfs nog een brede streler voor de haakse steel. Dan krijgen we de praktijk van het gebruik met de romanflard: ‘De oppasopdracht voor Lakshmi’.